Шурпа в «Веселому кабанчика»

Шурпа в «Веселому кабанчика»

В «Веселому кабанчика» основний гастрономічний ритм задає кавказька і узбецька кухня. Шурпу ми готуємо, використовуючи тільки свіжі продукти зі збереженням старовинних традицій, рецептури і технологій.

Чому шурпа гідна найвищих похвал?

На наш погляд шурпа - легендарне блюдо, яке виходить приголомшливо смачним, якщо її готують вмілі руки. Суп варять на тихому вогні і обов'язково додають свіжу зелень і спеції: петрушку, донизу і кріп, мелений червоний і чорний перець, коріандр і зіру.

Готовий прозорий бульйон наповнений палітрою ласих фарб: ось томний помідор, тут апетитне бараняче м'ясо на кісточці, злющий цибулю, сонячна морква, біла картопля і солодкий болгарський перець.

Шурпа в «Веселому кабанчика»
Шурпа в «Веселому кабанчика»
Шурпа в «Веселому кабанчика»
Шурпа в «Веселому кабанчика»

Особливо смачно шурпу, в Нашій шашлічної лавці, Робить Приготування страви на відкрітому вогні в казані. Для варіння бульйону ми беремо добро очищену, смачну воду. І Пропонуємо своим гостям «випити готової шурпу» (а саме так кажуть узбеки) з ароматними коржем або домашнім хлібом.

До речі, а ви добре там, де як рятуються узбеки від застуд? Правильно, терміново з'їдають пару тарілок гарячої шурпа!

Ми не только Готуємо шурпу в Нашій шашлічної - ми доставляємо зручність сім днів на тиждень без вихідних. Вам залишилось только Розкрити упаковку и насолодітіся Ситне дерло Страви з баранини.

Замовлення Першої страви в офіс - найефектівнішій и простий способ вирішенню питання харчування співробітніків.

Ми не тільки готуємо шурпу в нашій шашличної - ми доставляємо зручність сім днів на тиждень без вихідних. Вам залишиться тільки розкрити упаковку і насолодитися ситним першою стравою з баранини.

Замовлення першої страви в офіс - найефективніший і простий спосіб вирішення питання харчування співробітників.